Kdrama Dünyasından En Son Gelişmeler! (Part 2)

By evhamlı kurabiye - Eylül 07, 2018





Başrollerinde Nam Goong Min ve Hwang Jung Eum'u izleyeceğimiz SBS dizisi Handsome Guy and Jung Eum'un senaryo okuma toplantısı yapıldı. Dizi, aşkın formülünü tamamen çözdüğüne inandığı için asla aşık olmak istemeyen bir adam ile başından geçen kötü tecrübeler sonucunda artık aşkı aramaktan vazgeçen bir kadının hikayesini konu ediniyor. Mayıs'ta ekranlarımızda olacak!


Daha Are You Human Too? draması ekranlara gelmeden tvN'in aynı isimli webtoondan uyarlama dizisi Something About Us'a da başrol olan Seo Kang Joon, şimdi ise henüz Something About Us'ı çekmeden JTBC dizisi The Third Charm'dan da başrol teklifi aldı! Aktris olarak teklif alan isim ise daha çok sinema filmleriyle tanıdığımız güzel aktris Chun Woo Hee.


Dizi gerçekçi bir bakış açısıyla bu ikisi arasındaki aşk hikayesini anlatacak. 2018'in ikinci yarısında ekranlarda olması planlanıyor.



Sevimli ve yetenekli aktris Bae Doona, aynı isimli Japon dizisinden uyarlanacak olan The Greatest Divorce'dan başrol teklifi almış. Orijinalinde dizi 30'lu yaşlarındaki insanların tükenmiş evlilik hayatlarını konu ediniyor. Henüz yayın tarihi ve kanalı belli değil. Senarist ise tvN'in Mother'ını kaleme alan Jung Seo Kyoung.


Görünen o ki sonunda Kim Jae Wook'u başrolde izleyebileceğiz! Aktör OCN dizisi The Hand'den başrol teklifi aldı. Yönetmen ise Black ve Voice'u da yöneten Kim Hong Sun!

Dizi bir medyum, bir papaz ve bir polisin tuhaf güçleri sayesinde suç işleyen gizemli suçluları yakalama hikayesini konu ediniyor. Kim Jae Wook ise teklifi kabul ederse papaz rolünde dizide arzı endam edecek. Voice 2'nin bitimiyle ekranlarda olması planlanıyormuş. (Yani en geç Kasım gibi.)

Kaynak: asianwiki

  • Share:

0 yorum