Kdrama Dünyasından En Son Gelişmeler!

By evhamlı kurabiye - Eylül 07, 2018



Lee Jong Suk ve Kim Ji Won, Neflix'te yayınlanacak olan See You Again dramasından başrol teklifi aldı.


Dizi aşk sayesinde birbirlerinin yaralarını saran iki genç insanın hikayesini konu ediniyor. Dizinin senaristi ise daha evvel Oh My Venus'ü kaleme alan Kim Eun Ji. Mayıs'ta çekimlerine başlanması planlanan dizi 2018'in ikinci yarısında Neflix'te yayınlanacak.




Park Bo Gum ve Suzy, SBS draması Incheon Airport People'dan başrol teklifi aldı. Dizi Incheon Havaalanında çalışan insanların hikayelerini anlatacak.


Yönetmen Shin Woo Cheol ve Kang Eun Kyung, Suzy ile daha evvel Gu Family Book dizisinde birlikte çalışmışlardı. Senarist Kang Eun Kyung son olarak Romantic Doctor, Teacher Kim'i kaleme almıştı. Dizinin yayın tarihi ise Eylül 2018.


Lee Jin Wook ve Lee Ha Na'yı OCN'in sevilen dizisi Voice'un 2. sezonunda başrollerde izleyecekmişiz. Dizide Lee Jin Wook'u ilkelerine bağlı ve dürüst bir dedektif rolünde izleyeceğiz. İlk sezonda başrolde izlediğimiz Jang Hyuk'unsa maalesef dizinin 2. sezonunda yer almamasına karar verilmiş. Bu sezon da konu çağrı merkezine gelen aramalar sonucu ekibin suçluları kovalamasıyla devam edecek.

Dizinin 2018'in ikinci yarısında ekranlarda olması planlanıyor.


Kaynak: asianwiki

  • Share:

0 yorum