Dongho Boşanıyor!

By kralkızı - Eylül 21, 2018


2015 yılında evlenen ve bir çocuk babası olan U-KISS'in eski üyesi Dongho, Facebook hesabından yaptığı açıklamayla boşanacağı haberini onayladı.

Merhaba... 

Bugün çıkan haberler yüzünden sizi endişelendirdiğim için özür dilerim. Oğlum ve annesinin iyiliği için bu süreci sessizce geçirmeyi planlıyordum ama haberi yapıldı. Uzun bir açıklama yapmayacağım. Farklı yapılarda insanlar olduğumuz için boşanmaya karar verdik. Karşılıklı anlaşarak gereken evrakları doldurduk. 

Defalarca tartışarak ve endişelenerek verdiğimiz bir karardı. Çocuğumun annesinden ilişkimiz kötü olduğu için ayrılmadığımdan, evliliğimiz bitse de çocuğumuzun annesi ve babası olarak gereken sorumluluğu alacağız.

Son olarak ben tanınan bir insan olsam da bu süreçte büyümekte olan oğlumun yaralanmaması adına sizlerden istekte bulunuyorum.

Teşekkürler.

Dongho'nun eski eşi ise Instagram hesabında, ''Senin varlığın benim için bir nimettir. Ne kadar zor olursa olsun seni doğurduğum için asla utanmadığıma, asla pişman olmadığıma yemin ederim.'' notuyla birlikte oğlunun fotoğrafını paylaştı.


kaynak: soompi

  • Share:

0 yorum