Kdrama Dünyasından En Son Gelişmeler! (Part 3)

By evhamlı kurabiye - Eylül 07, 2018





Daha önce Descendants of the Sun'da birlikte izlediğimiz Song Joong Ki & Kim Ji Won'u başrolde izleyebiliriz! Aktris tvN'in tarihi draması The Chronicles of Aseudal'dan başrol teklifi aldı! Aktris hatırlarsanız daha evvel de Lee Jong Suk'la birlikte See You Again dizisinden başrol teklifi almıştı. Ajansının yaptığı açıklamaya göre iki dizinin de çekim tarihleri çakışmadığından Kim Ji Won her ikisini de kabul edebilirmiş!Diziden çok evvel teklif alan Song Joong Ki de hala teklifi değerlendiriyor.

Dizinin tüm bölümleri önceden çekilip tamamlanacak. Yönetmen Just Between Lovers'ı da yöneten Kim Jin Won. Senaristler ise Six Flying Dragons ve Tree With Deep Roots gibi birbirinden başarılı tarihi dizilere imza atan Kim Young-Hyun & Park Sang-Yeon. 2019'un başlarında yayınlanması planlanıyor.


Song Ji Hyo and Park Shi Hoo, KBS dizisi Lovely Horribly'nin başrolleri olmaya çok yakın! Her ikisinin de ajansı teklifi pozitif değerlendirdiklerini söyledi.

Kabul ederse Song Ji Hyo dizide her yazdığı senaryo önünde sonunda gerçekleşen bir hayalet yazarı oynayacak. Park Shi Hoo ise küçüklüğünde kaçırıldığı için hala travması olan çok ünlü bir aktörü oynayacakmış. Ağustos'ta!


Lee Yo Won ve Ji Hyun Woo, MBC dizisi Life-and-Death Romance'den başrol teklifi
aldı. Dizi genel olarak iki doktor arasındaki aşk hikayesini konu alıyyor. Detaylı bilgi yok henüz. Lee Yoo Won'un ajansı aktristin birçok projeden teklif aldığını ve henüz hiçbir şeyin netlik kazanmadığını söylemiş.

Dizi Temmuz'da ekranlarda olacak.

Kaynak: asianwiki, soompi

  • Share:

0 yorum