Kdrama Dünyasından En Son Gelişmeler! (Part 4)

By evhamlı kurabiye - Eylül 07, 2018


Son olarak Tunnel dizisinde izlediğimiz genç aktris Lee Yoo Young, MBC draması Terius Behind Me'den So Ji Sub'a eşlik etmesi için başrol teklifi aldı!

Dizinin konusu ise şöyle: "Go Ae-Rin (Lee Yoo Young) evli bir kadındır ve kocasının aniden ölümüyle kocasına kurulan bir komplonun ortasında kalır. Kapı komşusu Kim Bon (So Ji Sub) ise efsanevi bir istihbarat teşkilatı ajanıdır. Kim Bon, Go Ae Rin'e kocasına kurulan komployu çözmesi için yardım eder."

Dizi Eylül'de ekranlarda olacak.


Moon Chae Won, fantastik-romantik dizi Tale of Gyeryong Fairy'de Yoon Hyun Min'e başrolde eşlik edecek! Dizi bir webtoondan uyarlama. (Daha önce başrol teklifini kabul eden Kang So Ra ise diziden çekim programının uyuşmaması sebebiyle ayrıldı.)

Konusu ise şöyle:"Cennet ehli bir peri olan Sun Ok Nam (Moon Chae Won) ölmüş bir insan olan kocasının 699 sene sonra reankarne olmuş halini bulmak için sabırla beklemektedir. Bu esnada ise kocasıyla tanıştığı yer olan Gyeryong Dağı'nda bir cafe işletir. Günlerden bir gün 2 adam cafesine gelir ve Sun Ok Nam bu adamlardan hangisinin kocasının reankarne hali olduğuna emin olamadığından bu iki adamın peşine düşüp Seul'e kadar gelir."

Kanalı henüz belli olmayan dizinin tüm bölümleri önceden çekilip tamamlanacak.


Suzy & Lee Seung Gi'yi Gu Family Book'un ardından tekrar başrollerde izleyebiliriz!
İkili SBS'in rekor bütçeli dizisi Vagabond'dan başrol teklif aldı!

Dizi sıradan bir adamın başına gelen tesadüfi bir kaza sonucu ulusal bir yolsuzluk davasının peşine düşmesini konu ediniyor. Dizinin tüm bölümleri önceden çekilip tamamlanacak. Yıl sonuna doğru da ekranlardaki yerini alması planlanıyor.



Jang Hyuk henüz yeni yayına giren draması Wok of Love'ın dumanı soğumadan MBC dizisi Bad Papa'dan başrol teklifi aldı!

Dizi, orta yaşlı efsanevi bir boks şampiyonu olan bir adamın baba olmasından sonra kötü bir insan olmakla iyi bir baba olmak arasındaki bocalamalarını konu ediniyor.

Temmuz sonu gibi ekranlarda.



Yoo In Na, KBS'nin romcom draması Hitting on the Blind Boss'dan başrol teklifi aldı!

Dizi, yüz tanıma bozukluğu hastalığından muzdarip Dominic isimli bir iş adamı ve onun sekreteri Jung Gal Hee (Yoo In Na) arasındaki ilginç aşk hikayesini konu alıyor. Yıl sonuna doğru ekranlarda!


Kaynak: asianwiki & soompi

  • Share:

0 yorum