So Ji Sub'ın Spiker Cho Eun Jung İle İlişkisi Onaylandı! Ufukta Evlilik Mi Var?

By evhamlı kurabiye - Mayıs 18, 2019


Ünlü aktör So Ji Sub'ın (42) kendisinden 17 yaş küçük olan spiker Cho Eun Jung (25) ile olan ilişkisi onaylandı! İkilinin 1 seneden beri birlikte olduğu açıklandı. İşte Dispatch'in yayınladığı fotolar ve habere gelen yorumlar:





Dispatch & Nate:

1. [+2,738, -56] So Ji Sub'un omuzlarına bir bakın.

2. [+2,106, -114] Yaş farkı 17;;; Ji Sub hyung, bildiğin yolda ilerle sen.

3. [+1,847, -72] Yan yana yürürlerken çok tatlı görünüyorlar. İlişkinizde mutluluklar~

4. [+163, -5] Kendine bakacak zamanın ve yeterli paran varsa pekala 17 yaş farkın üstesinden gelinebilir. Ben ikisi arasında yaş farkı görmüyorum bile. Hem kadınlar hem de erkekler kendilerinden genç birisiyle çıkacaklarsa kendilerine iyi bakmalılar. Oldukça yaşlı birisinin genç birisiyle çıkmak istemesi utanmazca ve iğrenç.

5. [+140, -7] Kıyafetlerle kendini gizlese dahi So Ji Sub olduğu belli oluyor. Wow, şu fiziğe bir bakın.

6. [+106, -14] Kadının kot pantolonla bacakları çok hoş görünüyor.

7. [+97, -5] Bu fizikle (So Ji Sub) 17 yaş farkını dahi fark yokmuş gibi gösteriyor...

8. [+95, -5] Lee Jooyeon'dan katbekat daha iyidir ㅋㅋ

9. [+85, -11] Wow... So Ji Sub'la çıkan bir kadın. Merak ediyorum da onunla çıkmak nasıl bir his acaba? Wow... müthiş.

10. [+71, -4] Sanırım çift de Dispatch de hangi fotoları yayınlayacaklarına dair bir anlaşmaya vardılar zira Dispatch'in elinde daha güçlü fotolar vardır... Bunlar asıl fotolar gibi durmuyor. ㅎ Fotoğrafların çekim açısından ve sokakta özgürce kahve içerek dolaşmalarından belliㅎㅎ




TV Daily & Nate:  So Ji Sub ♥ Jo Eun Jung'un ilişki haberi evlilik dedikodularına sebep oldu. Jo Eun Jung spikerliği bırakıp sektörden emekli oldu!

1. [+448, -9] So Ji Sub bayağı pahalı bir yüzük alırken görüldü ve daha evvel hiçbir ilişkisini bu şekilde doğrulamamıştı. Kadın spikerliği bırakmış ve  So Ji Sub'un evlilik için yaşı gayet makul. Şu durumda ufukta evlilik olmaması daha tuhaf olurdu bence.

2. [+312, -11] Yaptığı açıklamadan bile ilişkisi konusunda ne kadar ciddi olduğunu söyleyebilirsiniz. Daha önce hiç böyle ilişkisini açıkça doğrulamamıştı ve mektubunda sorumluluk alacağını beyan etmesi bile aklında evlilik olduğunu gösteriyor. 

3. [+265, -9] So Ji Sub 1995 senesinde sektöre girdi ancak kadın 1994 doğumlu... Yaş farkını anlamanızı sağlayan bir bakış açısı sunuyor bu durum.

4. [+34, -2] Herkes evleneceğini düşünüyor zira Lee Jooyeon'layken böyle davranmamıştı hiç.

5. [+29, -4] (Jo Eun Jung) Turnayı gözünden vurmuş cidden... Nefret ettiğimden falan değil sadece böyle genç ve güzel birisinin hayatının geri kalanını dertsiz tasasız yaşayacak olmasını kıskanıyorumㅎㅎㅎ

6. [+21, -0] Ji Sub hyung, daha da yaşlanmadan şimdi evlensen iyi olur, yoksa sonra kimse yüzüne bakmayacakㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

7. [+21, -8] Hamilelik sebebiyle bir evlilik olmaz herhalde di mi??? ㅡㅡ;

8. [+20, -3] Evlilik için gayet makul bir yaşta

9. [+19, -3] Evlenmek için yaşı uygun artık hem 20 senelik kariyerinde hiçbir ilişkisini kamuoyuyla paylaşmışlığı yok. Kadın zaten çoktan şirketinden ayrılmış ve internetten profilini tamamen sildirmiş. Bu da demek oluyor ki kadın So Ji Sub ile evlenmeyi ve sessiz sedasız onunla ilgilenerek yaşamayı bekliyor. So Ji Sub'ın onayıyla işini bıraktığı çok açık.

10. [+13, -1] Bir tek Gong Yoo kaldı artık...


kaynak: netizenbuzz

  • Share:

0 yorum