Lee Min Ho & Kim Go Eun'u Başrollerde Buluşturan Kim Eun Sook Dizisi: The King Forever Sovereign

By evhamlı kurabiye - Mayıs 20, 2019


Secret Garden, A Gentleman's Dignity, Descendants Of The Sun ,Goblin, Mr. Sunshine gibi ünlü dramaların senaristi Kim Eun Sook'un yeni dizisi The King Forever: Sovereign'ın başrollerini Lee Min Ho & Kim Go Eun paylaşacak. 

Fantastik-romantik türündeki dizi günümüz Kore Cumhuriyeti ve Kore İmparatorluğu olmak üzere iki farklı paralel evrende geçiyor! Dizide Kim Go Eun iki farklı karakteri oynayacak. Kore'de dedektif olan Jung Tae Eul ve Kore İmparatorluğu'nda azılı bir suçlu olan Luna.

Öte yandan Lee Min Ho'yu ise Kore'nin İmparatoru Lee Gon rolünde izleyeceğiz.

Dizinin konusu ise şöyle:"Şeytan iki paralel evren arasında bir açık kapı bulur ve hangi evrende yaşayacağına karar vermeye koyulur. Şeytana karşı ise Kore'nin İmparatoru Lee Gon paralel evrendeki bu açık kapıyı kapatmaya karar verir. Öte yandan Dedektif Jung Tae Eul ise şeytan karşısında Kore'deki vatandaşların ve sevdiklerinin canını korumak için işe koyulur."

Kanalı henüz belli olmayan dizinin yönetmeni ise daha evvel Kim Eun Sok ile Descendants Of The Sun dramasında da çalışan ve Secret & Love in the Moonlight gibi ünlü dramaları da yöneten Baek Sang Hoon.

Mart 2020'de.

kaynak: soompi & asianwiki

  • Share:

0 yorum