Hyun Bin & Son Ye Jin'in Yeni Dizisine Dair Tüm Detaylar!

By evhamlı kurabiye - Mayıs 23, 2019


Daha evvel 2018 yapımı Negotiation filminin başrollerinde yer alan ve Ocak ayında Amerika'da birlikte market alış verişinde görüntülenince adları aşk dedikodularına karışan (ÇN: Meraklısına;https://swaghaber.blogspot.com/2019/01/hyun-bin-son-ye-jin-birlikte-market.html) Hyun Bin ve Son Ye Jin, daha önce My Love From the Star, Producers ve The Legend of the Blue Sea gibi dizileri de kaleme alan ünlü senarist Park Ji Eun'un yeni draması Love's Emergency Landing'in başrollerini paylaşacak!

Dizinin konusu ise şöyle: "Yoon Se Ri (Son Ye-Jin) Güney Kore'de çok köklü bir şirketler topluluğunun biricik varisidir. Bir gün yamaç paraşütü yaparken şiddetli bir rüzgar sonucu Kuzey Kore topraklarına acil iniş yapmak zorunda kalır ve böylece Kuzey Kore'de Subay Lee Jung Hyeok (Hyun-Bin) ile tanışır. Lee Jung Hyeok onu korumaya saklamaya çalışır. Bu süreçte ise yavaş yavaş Yoon Se Ri'ye aşık olmaya başlar."

tvN'de 2019'un ikinci yarısında yayınlanacak olan diziyi ise Good Wife, Life on Mars, Romance Is a Bonus Book gibi dramaları yöneten Lee Jung Hyo yönetecekmiş.

Siz bu cast eşleşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ^^

kaynak: asianwiki

  • Share:

0 yorum