Song Joong Ki & Song Hye Kyo'nun Boşanma Sürecine Dair Dikkat Çekici Yeni Bilgiler!

By evhamlı kurabiye - Haziran 29, 2019


Channel A Song Joong Ki & Song Hye Kyo'nun boşanma sürecine dair yeni gelişmeleri derleyen bir haber yayınladı. 

Kanalın haberine göre Song Joong Ki boşanma evrakını Song Hye Kyo'nun haberi olmadan doldurmuş. Yani Song Joong Ki, Seul Aile Mahkemesi'ne yaptığı boşanma başvurusundan sonra basın aracılığıyla yaptığı açıklama ile boşanma sürecini başlattığını Song Hye Kyo'ya bildirmiş oluyor. İkili ise boşanma kararını birlikte konuşarak almış ancak uzlaşamadıkları konular olduğundan anlaşmalı boşanma yerine başvuruyu Song Joong Ki tek taraflı yapmış. Böylece mahkeme uzlaşamadıkları konuları çözmek amacıyla bir "boşanma hakemi" atayacak.

Song Joong Ki'ye yakın bir kaynağın dikkat çekici açıklamasına ise şöyle: "Song Joong Ki'nin kararı Song Hye Kyo'ya uyarı niteliğinde olup eğer Song Hye Kyo evliliklerine yahut boşanma sebebine dair yalan yanlış açıklamalarda bulunursa Song Joong Ki de bildiği her şeyi açıklayacaktır."

Kanalın haberine göre yine Song Joong Ki, Song Hye Kyo'nun nafaka talebi isteği olmadan boşanmayı bir an evvel sonlandırmayı düşündüğünü vurguladı.

Seul Aile Mahkemesi'nin "boşanma hakemi" aracılığıyla uzlaşma sürecini 1 ay içinde tamamlayıp anlaşmazlık olmazsa en geç Ağustos'ta süreci nihayetlendireceği öğrenildi.


kaynak: soompi

  • Share:

0 yorum