Idol Eğitmeni Ajansların Gay Fan Servis İçin Idollere Sürekli Telkinde Bulunduklarını Açıkladı

By evhamlı kurabiye - Ocak 14, 2021







Idol Eğitmeni: “Ajanslar idolleri gay fan servis yapmaları için zorluyor. Üyelerin daha çok tensel temasa geçmeleri ve birbirleriyle yakından ilgilenmeleri için ajanslar idolleri zorluyorlar.”


Kore’de erkek idollerin gerçek isimleri kullanılarak cinsel içerik barındıran gay fan yazımı kurgulara ve webtoonlara konu edilmesinin yasaklanması amacıyla bir dilekçe hazırlandı. Katılım ve tepkiler büyüyor.

Herald Econ & Naver:

1. [+939, -12] Gerçek hayattaki kişilerin ismi kullanılarak, bu kişilerin rızası olmadan; eşcinsel ilişkiye girme, reşit olmayanlar arasında geçen aşk, cinsel saldırı vb. konulu kurgu yazmak yahut çizim yapmak yaratıcı kurgu çalışması diye nitelendirilmeyip asıl cinsel suç kapsamına alınmalı. Gerçek kişinin ismini kullanarak kurgu üretmek, kişinin yüzünü ve sesini kullanarak seks videosu editlemek de cinsel suç kapsamına dahil edilmeli.

2. [+369, -6] Fan servisi canı gönülden destekleyip duran insanlar şimdilerde hesaplarını kapatıp sırra kadem basıyorlar. Neden ajanslar şimdi durup dururken yasal yola başvurmaya başladı sizce?

3. [+279, -9] Şayet fan servis iddia edildiği gibi “idol kültürünün” vazgeçilmez bir parçasıysa, o halde üstünden para kazanmak için başvurulan en kötü niyetli ve iğrenç yol bu. Sonu gelmeli artık.

4. [+45, -0] Erkek idollerin neden bu durumun bir parçası olmaktan rahatsız olduklarını anlamakta zorluk çekenler varsa bir de cinsiyeti değiştirerek ele alalım durumu. Bir bayan idolün “konsept” gereği zorla tenini açmak zorunda bırakıldığını ve yine vücudunu sergileyerek dans ettirildiğini düşünün. Ekip üyeleriyle tensel temasa girmeye zorlandığını. Sonrasındaysa erkek fanların kendi aralarında gizlice sosyal medyada inleme videoları paylaşıp, cinsel içerikli kurgular yayınladığını düşünün. Hala bu durumun medyada nasıl büyük tartışma konusu olmadığını anlamıyorum.

5. [+26, -0] Bir ailenin oğlunu sapık gibi gösteren bu insanlar cezalandırılmalı.

6. [+24, -2] Cidden mide bulandırıcı bir durum. Fanlar böyle bir şeyi neden sever bilmiyorum. Bu düpedüz kişiye yönelik cinsel saldırıdır.

7. [+18, -0] Resmen cinsel suç bu. Bu idoller kendilerini kötü hissetseler de ajanslarını yahut fanlarını kızdırmaktan korkup seslerini çıkaramıyorlar, susup yollarına devam ediyorlar.

8. [+18, -1] Böyle bir zorlamanın olduğunu hep alttan alta sezerdim. Erkek idoller bir içerik çektiklerinde ekip üyeleriyle girdikleri tensel temaslar çok belli oluyor ve fanların shipleme işi de ayyuka çıktı. Hep ajansların idolleri zorlayarak bunları yaptırdığını hissederdim zaten. Bu cidden büyük bir sorun.

9. [+7, -0] Mide bulandırıcı... Gay olanların tensel temasa girmelerini anlarım ama gay olmayan erkekleri para kazanmak amaçlı “gay performansı” sergilemeye zorlamak cinsel suçtur. ㅡㅡ Özellikle de reşit olmayan idoller varken.

10. [+7, -0] Bu cinsel suçtur. Şirketler idollerinin cinsel yönelimlerini, internetteki cinsel suçlulara satıyorlar.

11. [+5, -0] Neden Red Velvet’in büyücülere dönüşüp şeytani Kuzey ile savaşmasını konu alan sağlıklı kurgular hiç yok?





  • Share:

0 yorum