BTS'in Son Zamanlardaki Stili & Stilisti Eleştiriliyor!

By evhamlı kurabiye - Ocak 16, 2021


Kıyafetleri ve saç stilleri sahiden bu mudur? Cidden ama, her ne yaparlarsa yapsınlar nasıl olsa fanları BTS'i seviyor ama kör değilliz. Oppalarımızı havalı ve derli toplu haliyle seviyoruz. Bu büyükbaba kıyafetlerinden nefret ediyoruz.






Jin baba gibi görünüyor. Suga'nın pantolonunun haline bakın. V'nin ayakkabıları ve pantolon paçası...


1. (+382, -2) Dynamite ile birlikte Big Hit retro ile modası geçmiş arasındaki farkı ayırt edemez haldeymiş gibi görünüyor

2. (+335) Bu zamanlar bir rüya mıydı yoksa? Ciddi ciddi öyleymiş gibi hissettiriyor. Öyle göz alıcı yahut yeni bir şeyler istemiyorum, sadece göz yormayan kıyafetler ve saç stilleri olsa yeter. Bu stilleri ayarlayan kişiler nereye gitti??? Dynamite ve Mic Drop dönemleri havalı ve yenileyiciydi ama durup dururken böyle birden bu hale mi geldiler diyorsunuz bana? Boys With Luv ve On dönemlerinde çenemi tuttum ama Dynamite döneminden sonra 10 sene birden yaşlanmış gibi görünüyorlar. Neden böyle oldu? Sikeyim böyle işi.



3. (+242, -2) Sadece idollerinizi idol gibi giydirin istiyoruz, çok mu zor bu? Birkaç sene evvel giydirdiğiniz kıyafetleri bakıp bazı şeylerin kendiniz farkına varsanız artık?


4. (+116, -1) V'nin ayakkabıları, Suga'nın pantolonu ve Jin'in takım elbisesi ㅋㅋㅋㅋㅋ Dalga mı geçiyorsunuz? Şayet adamları sadece sponsor lüks markalarla giydirecekseniz böyle, internetten aldığım alelade kıyafetleri giymelerini tercih ederim



5. (+78, -1) Bighit Bts'i sen istediğin kadar Kore'deki eğlence programlarına gönderme, onlara havalı konseptler verme, yaşlı amcalar gibi giydirmeye devam et, yine de biz Bts'i Txt ve Enyhpen ile değişmeyeceğiz. Bts'e karşı böyle ucuza kaçmaya devam et hele bir, nasıl gebertiyorum seni. Bighit'in sonunu getirdiğimize emin oluruz o zaman.



  • Share:

0 yorum