Lee Jong Suk & Nara'nın Sevgili Oldukları Haberi Ortalığı Karıştırdı! İşte Yorumlar!

By evhamlı kurabiye - Ağustos 01, 2019


Şu an askerliğini kamu görevlisi olarak yapan ünlü aktör Lee Jong Suk ve eski kız grubu Hello Venus üyesi Nara'nın sevgili oldukları iddia edildi.

Newsls'in haberine göre ikilinin daha Nara Hello Venus üyesiyken tanıştıklarını ve Lee Jong Suk'un Nara ile irtibata geçerek Nara'nın kendi kişisel şirketi A Man Project'le anlaşma imzalamasını sağladığı bildirildi.

Endüstri içerisinden birisinin söylediğine göre A Man Project'in patronu olan Lee Jong Suk, Nara'nın çalışma programı ve kariyeri ile bizzat ilgileniyor. Bir başka endüstri çalışanı ise ilk Lee Jong Suk'un Nara'yla ilgilendiğini ve aktörün Nara'ya bolca hediye göndermesiyle Nara'nın adının "Lee Jong Suk'un Kadını" olarak anıldığını söyledi.

İkilinin çok kereler randevuda görüldüğü ve dahası Nara'nın Lee Jong Suk'un kafesi olan 89 Mansion'da sıklıkla görüldüğü öğrenildi. 

Ayrıca Nara'nın Lee Jong Suk'un tam ideal tipi olduğu ve Nara'nın aktörün "ideal tipim" diye nitelendirdiği Lee Na Young'a çok benzediği de dikkatleri çeken bir başka nokta.

Nara'nın Mart ayından beri askerliğini kamu görevlisi olarak yapan Lee Jong Suk'u sıklıkla ziyaret ettiği de gelen bilgiler arasında.

Ve tabii haberin ardından tam 1,5 saat sonra ajansları iddiaları reddederek ikilinin yakın iş arkadaşı olduğu açıklamasını yaptı.

İşte yorumlar:

Newsis & Nate: Lee Jong Suk & Nara sevgililer. Nara Lee Jong Suk'un ajansına imza attı ve ikili aşk kumruları gibi.

1. [+604, -35] Skandal skandal askerlik skandalı

2. [+566, -24] Dispatch, hard diskini çıkar bakalım

3. [+504, -20] Kamu hizmeti yaptığından randevulara çıkacak zamanının olması hoş olmalı

4. [+45, -7] Ne zaman onu (Lee Jong Suk'u) görsem aklıma kendisine hediye vermeye çalışan hayranına attığı küçümseyici bakışları hatırlıyorum


5. [+42, -7] Havaalanı  Jongsuk

6. [+32, -8] Kız çok güzel ㅠ daha iyilerini bulabilir ㅠ

7. [+30, -8] Nara Lee Jong Suk'un eski fotoğraflarından bihaber sanırım... Tam bir dar omuzlu eziğe benziyordu çünkü... Nara-ya ardına bakmadan kaç

8. [+29, -5] Vay be, katbekat daha iyilerini bulabilirdi Nara....

9. [+20, -2] Fotoğraf yoksa muhtemelen reddedeceklerdir

10. [+18, -3] Daha iyilerini bulabilirdi Nara


Sports Seoul & Nate: Ajansları 1 saat 40 dk sonra dedikoduları yalanladı! "Sadece arkadaşlar."

1. [+235, -13] Herkesin beklediği bir cevap ㅋㅋㅋ

2. [+200, -6] Dispatch fotoğrafları yayınladığı zaman hemen hikayelerini değiştirecekler tabii  "pozitif duygularla görüşüyoruz, bize göz kulak olun" diyeceklerㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ sanki ilk kez bu durumu yaşıyoruz

3. [+196, -12] Haber doğrulanırsa imajları mahvolacak ㅋ

4. [+23, -6] Kim bu adamın o berbat sinirine katlanabilir ki?

5. [+10, -1] O zaman artık söz Dispatch'te ha
..?

kaynak: netizenbuzz & allkpop & soompi

  • Share:

0 yorum