Song Kang & Jang Ki Young'un Oyunculuğu Utanç Verici Mi? (Netizen Yorumları)

By evhamlı kurabiye - Ağustos 13, 2021

 


Pann'da Bir Kullanıcı: Açıkçası Song Kang & Jang Ki Young berbat aktörler. Jang Ki Young sahneleri hep tekdüze ses tonuyla oynadığı için oyunculuğu en utanç verici olan da o. Song Kang his geçirmede iyiyken telaffuzuna ve sesine daha çok çalışmalı. Yine de Navillera ve Sweet Home genel olarak eli yüzü düzgün işlerdi. Jang Ki Young'un bir başka sorunu da başrol için fazlaca eksiklerinin olması. Search WWW'de kendisine cuk oturan bir roldeydi sadece aynı Reply 88'deki Hyeri'nin rolü gibi.

Anlamadığım nasıl oldu da Jang Ki Young & Hyeri ikilisi %4.2 reytinge ulaşabildi o dizide. (ÇN: My Roommate is a Gumiho'nun ilk bölüm reytingi) Jang Ki Young dizide kötü bile oynamıyor, utanç vericilik adamın ana konsepti miydi neydi? ㅋㅋㅋ

Hyeri'nin oyunculuğunun oynadığı karakterden kaynaklı berbat olduğunu düşünenler gidip Jung Somin'e bir baksın ㅋㅋㅋ Kararı size bırakıyorum sonrasında.




Pann [+632, -60]

1. [+939, -71] Genç aktörlerin içinde öne çıkan sadece Lee Dohyun var benim nazarımda ㅋㅋㅋ Adam bir harika. Dış görünüş desen var, yetenek desen var, yüz ifadeleri, ses tonu ve telaffuzu çok iyi. Kendisini Hotel Del Luna, 18 Again, Sweet Home ve Youth of May'de izledim ㅋㅋㅋ Bilhassa Youth of May'deki oyunculuğu kalbe dokunan cinstendi...

2. [+469, -2] Tekdüze ses tonuyla oyunculuk yapıyor deyince aklıma Joo Seokhoon geldi ㅋㅋㅋ

3. [+358, -42] Lee Dohyun ve Kwak Dongyeon geleceğin en parlak aktörlerinden olacaklar bence...

4. [+261, -26] Yeni nesil aktörler çok ortalama... Yani aktrisler aktörlerden katbekat daha yetenekliydi zaten her zaman ama bu günlerde fark ayyuka çıktı. Han Sohee, Shin Yeeun, Go Minsi, Go Yoonjung gibi isimlere bir bakarsanız ve aktörlerle kıyaslarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Dış görünüşlerini bir kenara bırakıp sadece oyunculuk anlamında değerlendirelim şimdi. Lee Dohyun dışında şimdilerde bilinen aktörler içinde seyredilesi kimse yok. Yani ileride ne zamana kadar Kim So Hyun ve Song Joong Ki gibi eski aktörleri tv'de izleyebileceğiz?

5. [+226, -17] Seo Kangjoon'u daha fazla ekranlarda görsek artık lütfen? ㅠㅠ

6. [+135, -7] Kim Seonho da hem görsel hem yetenek açısından harika değil mi? 30lu yaşlarında olması çok yazık...

  • Share:

0 yorum