2018 Dizilerinin Bize Bıraktığı 6 Aşk Tavsiyesi

By kralkızı - Ocak 31, 2019


1. Kıvılcımlar Sürmeli - Go Back Couple


Evlilik her zaman kolay değil. Evliliği ayakta tutmanın en önemli yanı aynı kıvılcımları nasıl devam ettirebileceğini öğrenmek. Choi Ban Do ve Ma Jin Go'nun evliliği çatırdamaya başladığında mucizevi bir şekilde 20'li yaşlarına döndüler. Başlangıçta yaşamlarının akışını değiştirmekte kararlı olsalar da birbirlerine neden aşık olduklarını keşfettiler. Bazen çiftler ilişkilerini canlı tutmak için çaba göstermeyi unuturlar. Tek ihtiyaçları olan küçük bir hatırlatmadır ya da bir mucize...

2. Bırak Gitsin - Wok Of Love

Ä°lgili resim

Sevgilin sana iyi davranmıyorsa bu zehirli ilişkiye son verme vakti gelmiş demektir. Seo Poong ve Dan Sae Woo eski sevgilililerine bir şans daha vermeyi düşünüyorlardı ama kısa sürede buna değmeyeceğini anladılar. Yürümeyen bir ilişkide her şeyin güzel olduğu günler aklınıza gelse de ilişkinin neden yürümeyip bittiğini hatırlayın. Geçmişin geçip gitmesine izin vermeden yeni bir ilişkiye başlayamazsınız. Kim bilir doğru kişi belki de gözünüzün önündedir.

3. Parlayan Her Şey Altın Değildir - The Last Empress


Güney Kore'de monarşi olmasa da The Last Empress bize birebir olarak evliliğin nasıl bir şey olabileceğini gösteriyor. Dışarıdan büyüleyici görünebilir ama kraliyet evlilikleri hep zaferle sonuçlanmaz. Bazen prensinle birlikte tepe taklak olursun; vurulduğun kadar olmadığını aşkın bu olmadığını anlayabilmek için.

4. Gerçek Aşk Seni Kusurlarının Ötesinde Görür - Handsome Guy and Jang Eum

Handsome Guy and Jung Eum gif ile ilgili görsel sonucu

Hepsi içinde belki de en önemli kural bu: Seni olduğun gibi seven birini bul! Kimse mükemmel değil, hepimizin ufak tefek kusurları var. Kang Hoon Nam ve Yoo Jung Eum'a bakın. Değiştirmek yerine birbirlerini kusurlarıyla sevmeyi öğrendiler. Başkalarının beklentilerine göre yaşayıp kendini değiştirmeye çalışmak yorucudur. Uzun süre dayanamazsınız.

5. Daha İyi Biri Olmana Yardım Edecek Birini Bul - Where Stars Land 

where stars land gif ile ilgili görsel sonucu

Han Yeo Reum, Lee Soo Yeon'la tanıştığı dönemde berbat haldeydi. İş yerinde hatalar yapıyordu ve üstlerini memnun etmek için çok istekliydi. Ancak Soo Yeon ile olan ilişkisi ilerledikçe, gerçekte kim olduğunu keşfetti ve daha iyi biri haline geldi. Ancak kendini sevmeyi öğrendiğin zaman, hakettiğin aşka kavuşabilirsin.

6. Doğru İnsan Seni Tamamlar - About Time


Hayatınıza yeni birinin girmesi korkutucu olabilir. Ne de olsa kim sevdiği biri tarafından incitilmedi ki? Lee Do Ha'nın kalbini eski sevgilisi kırmıştı. Choi Michaela ömrünün kalan son 100 gününün acısını çekiyordu. Durum ne kadar karışık olursa olsun doğru kişi hayatınızdaki eksik parçayı tamamlar.

  • Share:

0 yorum