So Ji Sub MBC Drama Ödüllerinde İlk Deasangını Kazandı!

By evhamlı kurabiye - Aralık 30, 2018




Karizmatik aktör So Ji Sub, 23 yıllık kariyerinin ilk daesangını MBC Drama Ödüllerinde Terrius Behind Me dizisindeki rolüyle kazandı! Dizisi ise geceden 7 ödülle ayrıldı. İşte aktörün kariyerindeki ilk daesang ödülüne gelen yorumlar:


1. [+568, -50] Daesang'ı So Ji Sub'a verdiklerine göre bu durumda Heo Jun Ho'ya da en mükemmel aktör ödülü vermeleri gerekmiyor mu? (Heo Jun Ho'nun) daesanga aday gösterilmemesi bile saçma bence.


2. [+535, -34] Madem So Ji Sub'a daesang vereceklerdi, o halde en mükemmel aktör ödülünü ne diye başkasına vermedilerse... (ÇN: Gecede So Ji Sub'a hem en mükemmel aktör ödülü hem de daesang vermelerine kızmışlar kısaca.)

3. [+348, -53] Wow... So Ji Sub-ssi, daesang ödülünü kutlarım!!! Bir alkış lütfen~!!

4. [+49, -5] Yaş geçtikçe nasıl olur da So Ji Sub gittikçe daha fazla mütevazılaşır... Ödülü kazanmasının vakti gelmişti.

5. [+48, -10] Madem daesangı (So Ji Sub'a) verecektiniz o zaman niye Heo Jun Ho'a en mükemmel aktör ödülünü vermediniz?

6. [+42, -6] So Ji Sub'a hem en mükemmel aktör hem de daesangı verip neden Heo Jun Ho'a en mükemmel aktör ödülünü vermiyorsunuz!!!! Heo Jun Ho'un oyunculuğu başlı başına daesangı hak ediyorduㅠㅠㅠㅠ Yönetmenlerin seçimi ve altın aktörlük ödüllerinden çok daha fazlasına layıktıㅜㅜㅜㅜㅜ

7. [+38, -3] Sanırım 'My Secret Terrius' yılın en iyi reytingli dizisi olduğundan ona daesang verdiler. Beklenen bir şeydi.


8. [+36, -4] Çok fazla ödül dağıttılar. Tüm yardımcı oyunculara ödül verdiler resmen.

9. [+32, -16] Dibine kadar hak ediyor ödülüㅠㅠ Çok karizmatik.

10. [+30, -6] Her dizinin baş rolüne ödül verdiler resmen. Dizileri neden ayrı ayrı kategorilere ayırdılar anlam veremedim. Genelleselerdi daha anlamlı ödüller olacaktı.


ÇN: Tebrikler So Ganzi! Çoktan hak ettiği bir ödüldü zira. Daha fazla dizilerde görmek ümidiyle!



kaynak: netizenbuzz

  • Share:

0 yorum