Lee Dong Wook & Yoo In Na Başrollerde!

By evhamlı kurabiye - Ekim 19, 2018




Daha evvel Goblin dizisinde izleyip çok da beğendiğimiz Lee Dong Wook & Yoo In Na, tvN'de yayınlanacak olan web romanından uyarlama dizi Reach of Sincerity'nin başrollerinde yer alacak! (ÇN: Lee Dong Wook'tan evvel başrol teklifi Jung Kyung Ho'ya gitmiş, ancak aktör teklifi reddetmişti.)

Dizinin konusu ise şöyle:"Oh Yoon-Seo (Yoo In Na) güzelliğiyle meşhur, çok ünlü bir aktristir ancak rol kabiliyeti berbattır. Ünlü bir chaebol ile adı skandala karıştıktan sonra kariyeri hızla düşüşe geçer. Kariyerini toparlamak amacıyla ünlü bir senaristin sekreter rolünü kapmaya karar verir ve rol için tecrübe kazanmak amacıyla 6 aylığına bir avukatın yanında sekreterlik yapmaya başlar.

Öte yandan Kwon Jung-Rok (Lee Dong Wook) ise bir hukuk firmasında avukatlık yapmaktadır. Kariyerinin zirvesinde, kibirli ve taş kalpli bir adamdır. Patronu, aktris Oh Yoon-Seo'nun (Yoo In Na) kendisinin yanında 6 ayılığına sekreterlik yapmasını rica eder. Kwon Jung-Rok (Lee Dong Wook) bu durumdan pek hazzetmese de patronunun ricasını kabul etmek zorunda kalır ve olaylar başlar."

Dizinin yönetmen koltuğunda Why Secretary Kim? & Because This Is My First Life gibi dizilerin ünlü yönetmeni Park Joon Hwa oturacak. Dizinin Ocak ayında ekranlarda olması planlanıyor. İkiliyi tekrar bir arada hem de bir romantik komedi dizisinde izlemeyi dört gözle bekleyenler kimler? ^^

kaynak: asianwiki



  • Share:

0 yorum