IU'nun 13 Milyar Wonluk Evinin İç Dizaynı Hayranlık Uyandırdı (Netizen Yorumları)

By evhamlı kurabiye - Haziran 06, 2021






Pann: Çok kıskandım. IU'un Cheongdam'dan aldığı yeni çatı katı evi.

Yorumlar:

[+438, -29] Daha da şaşırtıcı olanı IU'nun henüz sadece 29 yaşında olması... (ÇN: Normalde IU 93 doğumlu, 28 yaşında ancak Koreliler 1 sene daha fazla ekliyorlar yaşa.)

[+421, -18] 13 milyar wonluk (11 milyon dolar) ev alması sadece şans işi değil ki... Kadın ayrıca hayır kurumlarına 3 milyar wondan fazla bağış yapan tek sanatçı..

[+215, -3] Lotoyu da tuttursanız, Seul Üniversitesini de kazansanız gerçekte asla böyle bir evi satın alamayacaksınız

[+200, -9] Böylesine dudak uçuklatan fiyatta bir evi alabilmenize olanak sağlayacak yalnızca 2 iş kolu var:

1. Politikacılık

2. Ünlü olmak (istisnalar hariç)

[+198, -39] Ben ise sadece... her neyse işte, hepimiz yaşamımızı idame ettirmek için çalışıyoruz. Çocukken ve 20'li yaşlarımdayken böyle evlere hep imrenirdim... elbet kıskanmak çok doğal ama düzenli ve sağlıklı bir yaşam sürmek daha iyi bence. IU'yu en son gördüğümde günde sadece 20 dk. uyuyabildiğinden bahsediyordu. Tüm hayatınız boyunca 20 dk. uykuyla ayakta kaldığınızı hayal edebiliyor musunuz? Öyle yaşayacağıma daha az kazanmayı yeğlerim.

[+125, -1] Çok sıkı çalışsanız dahi 13 milyar won hayatınız boyunca asla yüzünü göremeyeceğiniz bir miktar... 1.3 milyar won bile çok büyük bir miktarken hele

[+91, -1] Bu 9 1 Hannam yahut Hannam Tepesi gibi dudak uçuklatan fiyatlara satılan evlerden bile daha büyük çünkü çok az sayıda ünlü Cheongdam'da bu muhitte yaşayabiliyor. Hatta ünlü bile olmayan elit kesimin yaşadığı lüks bir yer burası.

[+55, -3] Millet, bu bina Cheongdam'daki Eterno denilen yerde... Mükemmel çatı katı denilen yer hani? Bu çılgınca, mükemmel, vay anasını ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

  • Share:

0 yorum