Kim Jung Hyun'un Time Dizisi Setindeki Problemli Davranışları Gün Yüzüne Çıktı!

By evhamlı kurabiye - Nisan 11, 2021

 





Aktör Kim Jung-hyun (Crashlanding on You, Mr. Queen, Welcome to Waikiki, Time) geçtiğimiz günlerde Crashlanding on You'daki rol arkadaşı Seo Jihye'nin evinde Dispatch kameralarına yakalanmıştı. Çiftin birlikte olduğu iddia edilse de gerçekte aktörün ajansından gizlice Seo Jihye'nin ajansıyla özel bir anlaşma imzalamak için Seo Jihye'nin evinde ajans yetkilileriyle toplandığı ortaya çıktı. Haberi basına servis edense aktörün şu anki sözleşmeli ajansı O& Entertainment'dan başkası değil. Halihazırda kendileriyle anlaşması olduğu halde aktörün başka ajansla anlaşma imzalamaya çalışması ajansla aktör arasında büyük anlaşmazlığa sebep oldu.

Bugün gelen haberlere göre Kim Junghyun'un 2018'de başrolü Seohyun ile paylaştığı Time dizisinden olaylı ayrılığının ve 11 ay ortalarda gözükmeyişinin iç yüzünün basına ve kamuoyunu servis edildiği gibi hiç de öyle psikolojik rahatsızlık nedeniyle olmadığı gün yüzüne çıktı.

Kim Junghyun 2018'de Time dizisinin basın konferansında başrol arkadaşı Seohyun'a karşı suratsız, mesafeli ve soğuk duruşuyla tartışmaların odağı olmuştu. Bu tartışmalara cevaben aktörün ajansı eleştirileri bertaraf etmek için Kim Junghyun'un dizideki karakteriyle çok fazla bağ kurup karakterden etkilendiği için aktörün yeme ve uyku bozukluğu çektiğini basına açıkladı. Sonrasındaysa bu sebeplerden ötürü diziden 12. bölümden sonra birden ayrılıp tedavi göreceği söylendi.

Ancak işin iç yüzü hiç de öyle değilmiş gibi görünüyor. Aktörle Time dizisinde çalışan set çalışanlarının ifadelerine göre Kim Junghyun romantik sahnelerden rahatsızlık duyup böyle sahneleri çekmek istemediği için senariste senaryoyu değiştirmesi adına sürekli ricalarda bulunmuş ve nihayetinde senarist bu baskılara dayanamayıp hastanelik olmuş. Yine başka set çalışanlarının ifadesine göre Kim Jung Hyun ile Time dizisinde başrolü paylaşan Seohyun sette çok ağlamış ve aktörle çalıştıktan sonra psikolojik destek almayı düşündüğünü söylemiş.

Kim Junghyun setteyken Seohyun ile göz teması bile kurmayıp aktrisle olan sahnelerinde arabasına gidip oturmuş. Seohyun ile ellerinin birbirine değdiği bir sahne sonrası Kim Junghyun ıslak mendille elini hışımla silmiş. Dizinin senaryo okuma toplantısında her şey sorunsuzken aktörün çekimler esnasında birden değişen tavrının sebebinin ise o zamanlar birlikte olduğu kız arkadaşının olduğu söyleniyor. Ajansıysa aktöre karşı sözleşmesi bitmediği halde başka şirketle anlaşmaya çalışması hakkında şikayette bulundu.

kaynak: tmikpop


  • Share:

0 yorum