Ji Chang Wook & Kim Ji Won'un Yeni Dizisi City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief'e Dair Tüm Detaylar!

By evhamlı kurabiye - Eylül 22, 2020


 
Ji Chang Wook & Kim Ji Won, Kakao TV’nin web draması City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief' in başrollerini paylaşacak. Sezonluk çekilecek olan dizinin ilk sezonunda bu ikiliyi başrolde izleyeceğiz.

City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief’in Konusu:

Park Jae-Won (Ji Chang-Wook), işinde tutkulu ve dürüst bir mimardır. Şehrin kenar mahallerinde dolaşmaktan keyif alır ve farklı şeylerin koleksiyonunu yapmaya bayılır. Bir gün aniden hayatına giren ve sonra sırra kadem basan aşık olduğu kadını ise asla unutamamıştır.

Lee Eun-O (Kim Ji-Won) ise bağımsız pazarlamacılık yapmaktadır. Plansız programsız seyahatlere çıkar daima. Bu seyahatlerin birinde Park Jae-Won (Ji Chang-Wook) ile yolları tuhaf bir yerde kesişir. Böylece kendisini adama asıl kimliğini saklayarak Yoon Sun-A ismiyle tanıtır. Dahası, öz kimliğinin tamamen zıttı olarak kendisini özgür ruhlu bir kadın olarak gösterir. Sonrasındaysa adama aşık olur.


City Couple’s Way of Love: My Lovely Camera Thief’in senaristi Jung Hyung Jung (Romance is a Bonus Book, I Need Romance serileri), yönetmeni ise Park Shin Woo (It’s Okay To Not Be Okay, Jealousy Incarnate) olacak. Yıl sonunda ekranda.

kaynak: asianwiki

  • Share:

0 yorum