(Anketli Haber) Son Ye Jin & Kang Ha Neul Cut By The Heart'dan Başrol Teklifi Aldı

By evhamlı kurabiye - Ağustos 30, 2020



Son Ye Jin & Kang Ha Neul, tarihi drama “Cut by the Heart”dan başrol teklifi aldı.

Aşık olduğu Prenses için aptalca fedakarlıklar yapmaktan çekinmeyen Aptal On Dal’ın (Kang Ha Neul) duygularından çıkar sağlayan Prenses Pyeonggang (Son Ye Jin) ile arasındaki trajik bir aşk hikayesini konu ediniyor. Dizi esasen Kambur Aptal köylü On Dal ile Prenses Pyeonggang’ın evliliğini konu alan geleneksel bir Kore masalından uyarlama.

Cut by the Heart'ın Konusu:

On Dal (Kang Ha Neul) dağın eteğinde yaşlı annesiyle kulübede yaşayan bir gariban adamdır. Dış dünyayı daima merak eder ve annesinin tüm çabalarına rağmen kendi yolunu çizmek için yollara düşer. Vardığı köyde Prenses Pyeonggang (Son Ye Jin) ile yolları kesişir. İlk karşılaşmalarından epeyce sonra bir gün Prenses, On Dal’ın kulübesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirir ve Prenses de On Dal ve annesiyle kulübede yaşamaya başlar. Bu arada Prenses On Dal’a ödeme olarak dövüş sanatları ve okuma yazma eğitimi verir.

Yönetmen Yoon Sang Ho (Saimdang, Light’s Diary, Different Dreams, King Maker: The Change of Destiny.) Kanalı henüz belli değil. 2021’de ekranlarda olması hedefleniyor. 


Peki siz bu olası cast eşleşmesi ve dizi hakkında ne düşünüyorsunuz?





kaynak: soompi, kdramapal

  • Share:

0 yorum