Netizenler Reşit Olmayan Kızları Cinsel Obje Olarak Gösterdiği İçin Convenience Store Saet-Byeol'un Yayından Kaldırılmasını Talep Ediyor! (Yorumlar)

By evhamlı kurabiye - Haziran 24, 2020



Netizenler başrollerinde Ji Chang Wook & Kim Yoo Jung'un yer aldığı SBS draması Convenience Store Saet-byul’da yayınlanan fuhuş ve detaylı cinsel içerik sahnelerine ateş püskürüyor.

Dizinin 20 Haziran’da ekranlara gelen bölümünde 15 yaşındaki lise öğrencisi ve yarı zamanlı çalışan Jung Sae-byeol’un (Kim Yoo Jung) 30 yaşındaki Choi Dae-hyun’u (Ji Chang Wook) öpmesi kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Dizide yine Jung Sae-byeol (Kim Yoo Jung) sigara satın alabilmek için Choi Dae-hyun’un (Ji Chang Wook) karşısında sigara içerek sevimli hareketler sergiliyor.

Tartışma konusu olan bir diğer sahneyse Sae-byeol'un (Kim Yoo Jung) kendisinden küçük lise öğrencisi kız kardeşi Eun-byeol'un arkadaşlarıyla kareoke barda mini etekli okul üniformalarıyla dans etmesi. Dans sahneleri esnasında kameranın baştan ayağa kızları çekip zıplayan göğüslerine odaklanması tartışmalara yol açtı.

Dahası, dizide Choi Dae-hyun (Ji Chang Wook) Sae-byeol'u (Kim Yoo Jung) bulabilmek için evine gidiyor ancak yanlışlıkla bir geneleve (kerhane) giriyor. Genelevde ise hizmetçi kıyafeti giyen bir fahişe ve fuhuştan tutuklanan bir adamla karşılaşıyor.

Tüm bunların yanında bir de, Choi Dae-hyun'un (Ji Chang Wook) arkadaşı webtoon yazarı olan Han Dal-shik (Moon Suk) bir kadın vücudunu açık saçık bir şekilde çizerken inliyor!

Netizenler öfkelerini şu şekilde dile getiriyorlar:“Ucuz bir yapımda reşit olmayan kızlara (18 yaşından küçük) cinsel obje olarak muamele edilmesi mide bulandırıcı. Gerçekten adice. Dizideki en büyük sıkıntı reşit olmayan çocukları hedef alması.”

Bu arada netizenler SBS kanalını dizinin iptali için dilekçe yağmuruna tutuyor. Şu ana kadar toplam dilekçe sayısı 26 bini aşmış durumda.

Yorumlar / Top Star News:

1. [+2,068, -263] Her anından ayrı tiksindim. Rezalet bir dizi!

2. [+2,033, -247] Dizinin iptali için bir oy da benden!

3. [+1,099, -55] Dizinin reklamını yapmak için mi bu?

4.[+147, -21] Ji Chang Wook ve Kim Yoo Jung dizi seçiminde berbatlar…

5.[+147, -36] Açıkçası reşit olmayan bir kızla yetişkin bir adamın öpüşme sahnesi çok yanlış. Bu bir aile draması mı yoksa +18 bir yapım mı artık bilemiyorum…

6.[+117, -15] Yoo Jung-ah, neden böyle bir dizi çekiyorsun? ㅠㅠ

7. [+101, -25] Bu dizi yetişkin içerikli bir webtoondan uyarlama. Şayet yönetmen webtoonun orijinaline sadık kalsaydı kızın yaşını 19 yapardı. Ancak dizide kızın yaşını 15 yaptığı için açık saçık sahneleri diziden çıkarmalı.

8. [+85, -15] Kafayı yemişler ㅋㅋ Kablolu kanalı geçtim böyle bir diziyi ulusal kanalda yayınlamak neyin kafasıdır? Kim izlemek ister böyle bir şeyi?

9. [+78, -15] Yönetmen kafayı mı yemiş? Bir aile dizisinde reşit olmayan bir kıza sigara içtiği bir sahne nasıl çeker? Bu dramalar yüzünden çocukların sigara içmeye, öpüşmeye ve geneleve gitmeye özenmesinden korkar oldum.



  • Share:

0 yorum