The King: Eternal Monarch İzleyiciler Tarafından Yerden Yere Vuruldu

By evhamlı kurabiye - Mayıs 01, 2020


Başrollerini Lee Min Ho & Kim Go Eun'un paylaştığı, senaryosunu ise Kim Eun Sook'un (Secret Garden, A Gentleman's Dignity, Descendants Of The Sun ,Goblin, Mr. Sunshine) kaleme aldığı The King: Eternal Monarch, yayınladığı ilk günden bu yana ne izleyicisini ne de kanalını reyting açısından memnun edebilmiş değil. İşte diziye gelen netizen yorumları:

OSEN / Nate:

1. [+991, -61] Senarist 50li yaşlarına merdiven mi dayadı nedir? Yaşadığımız zamandan bihaber mi? Huysuz zengin adamın fakir ama tutkulu kıza aşık olmasının moda olduğu dönemde takılıp kalmış. Son 20 senedir bu zihniyette takılıp kalmış gibi görünüyor. Böyle dramaları izleyerek büyüyen kızlar çoktan ayakları yere sağlam basan bağımsız kadınlar oldular. Ancak gelin görün ki senarist Külkedisi hikayelerinde ısrarcı olmakta kararlı.

2. [+921, -52] Başroller uyumsuz, dizide izlenilecek bir şey yok

3. [+638, -32] Büyük beklentilerim vardı ancak~~~ of, daha fazla yazamayacağım

4. [+91, -4] Bu dizi sayesinde Song Joong Ki, Gong Yoo ve Lee Byung Hun’un ne denli muhteşem aktörler olduğunun farkına vardım... Zira bu aktörlerin oyunculuklarının Kim Eun Sook'un dizilerini sırtladığı aşikar, yazdığı senaryonun değil.

5. [+90, -5] Lütfen gidip bir bakın Kim Eun Sook'un yardımcı senaristlerinin yazdığı dramalara. Hepsi de içerik olarak yeni ve eğlenceli. Kim Eun Sook'un dramalarının başarılı olmasında bu yardımcı senaristlerin başarısının büyük payı olduğunu düşünmeye başladım.

6. [+81, -1] Kim Eun Sook'un senaryodaki kelime oyunlarından bıktım. Dizilerinin hepsini takip eden fanları çok iyi bilir ki kadın Goblin', 'Descendants of the Sun' ve The Heirs'ın senaryolarını evirip çevirip harmanlayıp yeniden kullanıyor. İki yardımcı senaristi yazım ekibini terk ettiğinde kadının balonu patladı. Özellikle de senarist Kwon Eun Sol... (ÇN: Bağımsız olunca Search WWW’nin senaristliğini yapmıştı en son.) Özellikle onun eksikliği feci derecede hissediliyor çünkü karakterlerin birbirlerine dırdırlandığı eğlenceli pek çok sahnenin ana yazarıydı. Açık söylemek gerekirse, Kim Eun Sook'un dramaslarının başarısında aslan payı Kwon Eun Sol’a ait bence...

7. [+72, -1] Külkedisi hikayelerinden gına geldi artık... Hiçbir erkek ve kadın böyle hikayeleri izlemek istemiyor ㅠㅠ

8. [+71, -7] İnsanlar Kim Go Eun ve Gong Yoo arasında hiç kimya görememişti
 ve şimdi bir kez daha durum aynı... Kim Go Eun sürekli olarak partneriyle kimya yakalayamama sorunundan böyle eleştirilecek sanırım...

9. [+70, -2] Dizi apar topar erkenden bitebilir bence

10. [+61, -3] Kim Eun Sook yazdığı eski Külkedisi hikayelerinde takıldı kaldı... Bu da bana ekibinden ayrılan yardımcı senaristlerin Mr. Sunshine’ın yazım sürecindeki katkısının payını düşündürtüyor.

11. [+54, -0] Gong Yoo’un Goblin’deki sahneleri fazla olduğundan Kim Go Eun o kadar da gözüme batmamıştı... Ama Kim Go Eun’u Lee Min Ho’nun yanında izleyince... 
sahiden de kötü, bu çok açık. İkisi hele çok uyumsuz.

12. [+50, -2] Vay be, öpüşme sahnesinde kimyanın k’sı bile yoktu.... Bu sahiden de bir Kim Eun Sook dizisi mi?

13. [+47, -2] Arka plan başlı başına utanç verici ㅜ

Sitede en çok beğenilen uluslararası bir fanın yorumu:

[+93 -1] Dürüst olalım şimdi gerçekten de başrollerin arasında kimya hiç yok... Kim Go Eun’un oyunculuğunun bu dizide ne denli berbat olduğunu görünce şok oldum. Tüm filmlerindeki oyunculuklarını beğenmiştim ancak kahretmesin ki bu dizide… Ayrıca Lee Min Ho’nun da bu duruma pek yardımı dokunmuyor.

  • Share:

0 yorum