Ji Chang Wook'un Sigara İçerken Paylaştığı Video Olay Oldu! (Netizen Yorumları)

By evhamlı kurabiye - Aralık 21, 2019



Ji Chang Wook instagram hesabından sigara içerken paylaştığı video ile olay oldu. 20 Aralık'ta instagram hikayesinde sigara içerken bir video paylaşan aktör videoda, "Çok soğuk, uyuyamadım ama yine de mutluyum." diyor.

Kısa sürede epeyce dikkat çeken bu video hızla yayıldı ve Ji Chang Wook'un ismi tüm zamanlı aramalarda zirveye oturdu.

Bu, bir ünlünün sigara içerken paylaştığı ilk video yahut fotoğraf değil elbette. Ancak birçok netizen aktörün ünlü ve göz önünde bir isim olmasından ötürü insanlarda ve özellikle küçük yaşta fanlarında bırakacağı olumsuz etkiyi göz ardı ettiğini düşünüyor. Netizenler diyor ki, "Yetişkinler elbette sigara içebilir ancak bunu sosyal medya adreslerinde paylaşmak sorumsuzluk göstergesidir. Ji Chang Wook'un böyle bir video paylaşması küçük yaştaki fanlarını açıkça umursamadığını gösteriyor."

Diğer bir grup netizen ise aktörün videoyu resmi bir sayfada değil de kendi kişisel instagram hesabında paylaşmasının zararsız olduğunu ve aktörün canı ne isterse kişisel sayfasında paylaşabileceğini şu savunuyor: "Resmi bir sayfada değil, kişisel hesabından paylaşmış zaten. Dolayısıyla canı ne isterse onu paylaşması en doğal hakkı. Sigare içmiş içmemiş kimin umurunda. 30'lu yaşlarda yetişkin bir birey nihayetinde. Ünlüler de insan, onlar da yiyor, içiyor, tuvalete çıkıyor ve bazen de sigara içiyor. Abartılacak bir şey yok ortada. Sigara içmek yasal, sosyal medyada paylaşmak da öyle."


Naver:

1. [+9,021, -2,074] Neden sigara içiyorsun ki?


2. [+7,103, -647] Sigara içerkenki halini paylaşmak zorunda mıydın sahiden? Ne şahane bir ülkeyiz.

3. [+2,359, -516] Bunda ne sorun var?

4. [+1,821, -421] Neyin var senin? Yapacak başka adam gibi bir işin yok muydu?

5. [+1,350, -205] Jung Joon Young ile çok iyi arkadaş değil miydi bu?

6. [+1,073, -67] Sigara içen bir orta okul çocuğu gibi görüyorum kendisini ㅋㅋ Üşümek uykusuzluğa yol açmazㅋㅋㅋ

6. [+862, -15] Havalı olduğunu düşünerek mi paylaştın yoksa? ㅋㅋ

7. [+720, -72] Böyle bir paylaşımı kadın bir idol yapsaydı tepkiniz nasıl olurdu merak ediyorumㅋㅋ

8. [+474, -39] Burning Sun ❤️ ❤️ Ji Chang-wook Jung Joon-young

9. [+433, -11] Sigara içip içmemesi umrumda değil. Böyle  bir videoyu instagram hikayesinde paylaşması komedi. Fanları temiz imajına delicesine hayrandı ancak böyle bir şey yaparak gidip mahvetti imajını ㅋㅋㅋㅋㅋ

10. [+320, -14] Burning Sun gece klübünde çektirdiği fotoğraf öylesine bir fotoğraf değildi bana kalırsa.Böyle insanların doğal alışkanlıklarını simgeleyen cinstendi. 

11. [+261, -17] Gözlerinin halini düşündüm de şimdi...

kaynak: dailynaver

  • Share:

0 yorum