Kang Ji Hwan'ın Cinsel Taciz Suçuna Dair Detaylar & Suçu Kabul Etmesine Gelen Yorumlar

By evhamlı kurabiye - Temmuz 16, 2019


9 Temmuz gecesi, şirket yemeğinde alkol aldıktan sonra 2 şirket çalışanı kadınla evine içmeye devam etmek için giden Kang Ji Hwan'ı kadınlar kendilerine cinsel tacizde bulunmak suçuyla polise şikayet etmişlerdi. Kadınların anlattığına göre Kang Ji Hwan kadınlardan birisine uyurken cinsel istismarda bulunmaya çalışmış, bunu gören diğer kadınsa onu engellemek amacıyla araya girmiş. Diğer kadın da ayrıca kıyafetlerinin yırtık olmasından dolayı kendisinin de saldırıya uğradığını düşündüğünü söylemiş. Sonrasında evde telefonun çekmediği ve kadınların polisi 13 kez aradığı ortaya çıkınca Kang Ji Hwan suçu kabul ederek kurbanlardan özür dilemiş ve suçuna verilecek cezaya razı olduğu açıklamasını yapmıştı. İşte yorumlar:

news1 & Naver:

 [+13558, -623] Kadınlara servet avcısı diye ithamda bulunan şerefsizler nereye gitti şimdi? Orta Doğu'ya mı?


↪[+72, -500] Kadınlara servet avcısı demedim asla, sadece tarafsız olduğumu söyledim?

↪↪[+838, -31] "Tarafsızmış" zırvalık ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ;; Tarafsız olan insan konuyu servet avcılığına getirir mi hiç? Tarafsız olmak demek çeneni kapatmak demektir.

2. [+9371, -628] Kadınların servet avcısı ve para koparmak amaçlı bu olayı planladıklarını, saldırıya uğrasalar dahi ucuz olduklarını iddia eden erkeklere bu sözüm: şimdi neredesiniz haㅋㅋㅋ Şimdi servet avcıları mı çokmuş yoksa kadınlara cinsel tacizde bulunan aşağılık herifler mi çokmuş gelin de yorum yapın bakalım

3. [+5755, -355] Cinsiyetçi tek bir yorum bulamazsınız artık bu haberde (ÇN: Kadınları servet avcısı olmakla suçlayan insanların gerçeğin ortaya çıkmasıyla ortadan kaybolmalarına atıfta bulunuyor.)

4. [+5403, -213] Kadınlara hakaret içeren yorumlarla saldıranları dava etmeliyiz bence? Nereye gittiniz adiler?

5. [+4953, -383] Bu adamların tek yaptıkları şey saldırganı korumak çünkü hepsi de potansiyel birer suçlu adayı ㅠㅠ

6. [+1562, -28] Channel A'in haberini yeni gördüm ama Kang Ji Hwan'ın ajans sözcüsü kurbanlara dair detayları verdi. Buna göre Kang Ji Hwan'ın anne-babası kurbanları ziyarete gidip güya kadınlarla anlaşmaya varmaya çalışmış ㄷㄷ İddialara göre ajansı da ayrıca kurbanları tehdit ederek kamu avukatının gücünün yetmeyeceğini ve kendileriyle anlaşmaya varsalar iyi edeceklerini söylemiş kadınlara ㄷㄷ  

  • Share:

0 yorum