Netizenler Eski Kız Arkadaşını Zorla Kürtaj Yaptırma & Evlilik Vaadiyle Kandırmakla Suçlanan Kim Seon Ho’nun Ajansından Açıklama Bekliyor (Naver Yorumları)

By evhamlı kurabiye - Ekim 18, 2021




KoreanUpdates: Kim Seon Ho’nun eski kız arkadaşı olduğunu iddia eden bir kadının aktörün artık sahte imajına ve yüzsüzlüğüne tahammül edemediği için bugün Nate Pann’da yayınladığı açıklamalar olay oldu. Kadının iddiasına göre Kim Seon Ho kadın hamile kaldıktan sonra ağlayarak kadınla 2 sene içinde evleneceğine söz vermiş ve kadını ilesiyle tanıştırdıktan sonra kadını kürtaja zorlamış. Ancak kürtajdan hemen sonra Kim Seon Ho’nun tavırlarının değişmiş. Kadın kürtajdan sonra aktörün telefonla kendisinden ayrıldığını, ayrılığa sebep olarak da şöhretini ve parasını kaybetmekten korkmasını bahane ettiğini söyledi. Kürtajdan ve terk edilişinden sonra sonra ağır travma yaşadığını belirten kadın; aktörün normalde acımasız, nankör, insanları dış görünüşüne göre yargılayan ve çalıştığı yönetmen, senarist ve oyunculara küfürler savuran birisi olduğunu söyledi.

Bu arada reklam yüzü olduğu Dominos Kore, Kim Seon Ho’nun yer aldığı tüm reklamları tüm resmi sosyal medya adreslerinden kaldırdı.



Naver:

1. [+1,579, -116] Reklam anlaşmaları için tonlarca tazminat ödemek zorunda kalacak. Hometown Cha Cha Cha ile ünlendi, düşüşü bir anda oldu... Sun Ho-ya elveda

2. [+1,146, -243] Her şey doğrulanana dek tarafsız kalacağım. AOA'dan Kwon Mina ve Goo Hye Sun’u ifşa ettiklerini söyleyenlerin yalan söyledikleri ortaya çıkmıştı, hatırladınız mı? İki tarafı da dinlemelisiniz böyle durumlarda. Bugün yazıyı Nate Pann’da gördüm ama kanıtsız dayanaksız bir yazıydı sadece. Sadece bu yazıyı baz alarak taraf tutamazsınız.

3. [+707, -55] Erkek zevkim berbat hep ㅜㅜㅜㅜㅜ Sevmiştim seni, Sun Ho-ya. Elveda.

4. [+609, -19] Ünlü olmak istiyorsan hayatını dürüstçe yaşamalısın. Her an herkesin birisini ifşa edeceği bir dünyada yaşıyoruz.... Korkunç

5. [+459, -36] Of, Sun Ho-ya ㅠㅠ Lütfen bunun doğru olmadığını söyle

6. [+430, -32] Bir zamanlar eski sevgilim olan adam, kibar ve sempatik imajı çizip ününe ün katıp reklamlardan ve dizilerden tonlarca para kazanırken ben bu adam için fiziksel ve ruhsal sağlığımı mahvederek kürtaj yaptırmak zorunda kalsam tabii ben de sinirlenirdim.

7. [+299, -6] İnsanlar olayı tam idrak edemediler bence. Ajansından resmi açıklama gelmeden reklam şirketlerinin adamla bağını kesmesi aslen dedikoduların doğru olduğunu gösterir. Sektör bu konuda katı ve üst kademedekiler çoktan kararını vermiş adama dair. Uyanın artık. Adamın kontratlarının tek taraflı fes edilmesinin sebebini düşünün. Onu savunamazsınız.

8. [+236, -6] Herkesin kadının yayınladığı yazıyı “her ilişkide olan şeyler” kafasıyla okuduğunu sanmıyorum. Kadın açıkça aktörün kürtaj için her türlü yalan dolana başvurduğunu ki bu yalanlardan birkaçı 2 sene içinde evlenme vaadi ve kadın kürtaj olurken kendisi yerine bir başkasını kadının yanına göndermesi. Kürtajdan sonra da başka birisiyle gönül eğlendirmek için kadını terk etmiş. Tabii ki kadının adamı ifşa etmesini çok iyi anlıyorum.

9. [+187, -6] Dominos Kim Sun Ho'nun reklam filmini kaldırdı. Madem bu dedikodular yalan, o halde şirketinin reddetmesi lazım ki sessiz kaldıkları için iş iyice tuhaflaştı. Hometown Cha Cha Cha'yı izleyenlere üzüldüm.

10. [+195, -10] Kız arkadaşını gizlemesi falan normal şeyler bunlar tabii adam yakışıklı sonuçta, şaşırmadım ama bu iddialar doğruysa yaptığı şeyler oldukça ağır ve bunu savunamam. Güzel yüzüne yazık oldu;;

11. [+199, -21] Kadının yaşadığı zorlukları hayal bile edemiyorum... Sun Ho-ya, böyle birisi olamazsın. Eh en azından Hometown Cha Cha Cha bitti gitti. Düşünsenize ya çekimlerin ortasında patlasaydı bu skandal? Başrolü değiştirip sil baştan çekmek zorunda kalacaklardı diziyi… Zarar devasa miktarlarda olurdu.

12. [+164, -1] Neden insanlar korunmuyor ilişkiye girerken~~~ lütfen ama baylar bayanlar... evlenin yahut evlenmeyin… lütfen bir canın sorumluluğunu üstlenmeyecekseniz korunun~~~~

13. [+159, -8] Sun Ho-ssi, eski kız arkadaşına yat kalk dua et ki dizin bittikten sonra ne mal olduğunu ifşa etti… en azından ödeyeceğin tazminatlar azaldı...

14. [+107, -2] Eğer 2020 başlarında çıkmaya başladılarsa o halde Kim Sun Ho zaten yavaş yavaş yükselişteydi, dolayısıyla da dikkatli olması gerektiğini bilmesi lazımdı, cık cık cık. Şirketinin de adamı kontrolünde tutması gerekiyordu ki böyle işler açmasın başına diye.

15. [+101, -8] Resmi açıklama gelene kadar tarafsız kalınması gerek biliyorum ama hala tek kelime edilmemesi de ne bileyim…

  • Share:

0 yorum