[Anketli Haber] Pek Yakında Ekranlarımızı Süsleyecek 6 İddialı Dizi!

By evhamlı kurabiye - Eylül 16, 2019


Başrollerinde Hyun Bin, Son Ye Jin, Seo Ji Hye & Kim Jung Hyun'u izleyeceğimiz tvN draması Love's Emergency Landing senenin en merakla beklenen yapımlarından. 

Senarist Park Ji Eun (My Love From the Star, Producers, The Legend of the Blue Sea), yönetmen Lee Jung Hyo (Good Wife, Life on Mars, Romance Is a Bonus Book). Çekimleri İsviçre'den sonra şimdi de Moğolistan'da devam eden diziyi yıl sonuna doğru izleyeceğiz.

Konusu: Yoon Se Ri (Son Ye-Jin) Güney Kore'de çok köklü bir şirketler topluluğunun biricik varisidir. Bir gün yamaç paraşütü yaparken şiddetli bir rüzgar sonucu Kuzey Kore topraklarına acil iniş yapmak zorunda kalır ve böylece Kuzey Kore'de Subay Lee Jung Hyeok (Hyun-Bin) ile tanışır. Lee Jung Hyeok onu korumaya saklamaya çalışır. Bu süreçte ise yavaş yavaş Yoon Se Ri'ye aşık olmaya başlar.


Bir diğer ilgi uyandıran yapım ise ünlü senarist Kim Eun Sook'un (Secret Garden, A Gentleman's Dignity, Descendants Of The Sun ,Goblin, Mr. Sunshine) yeni dizisi 
The King: Forever Sovereign. 

Başrollerini Lee Min Ho, Kim Go Eun & Woo Do Hwan'ın paylaştığı SBS dramasını Mart 2020'de izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda Baek Sang Hoon (Descendants Of The Sun, Secret, Love in the Moonlight) var.

Konusu: Fantastik-romantik türündeki dizi günümüz Kore Cumhuriyeti ve Kore İmparatorluğu olmak üzere iki farklı paralel evrende geçiyor! Dizide Kim Go Eun iki farklı karakteri oynayacak. Kore'de dedektif olan Jung Tae Eul ve Kore İmparatorluğu'nda azılı bir suçlu olan Luna. Öte yandan Lee Min Ho'yu ise Kore'nin İmparatoru Lee Gon rolünde izleyeceğiz. Şeytan iki paralel evren arasında bir açık kapı bulur ve hangi evrende yaşayacağına karar vermeye koyulur. Şeytana karşı ise Kore'nin İmparatoru Lee Gon paralel evrendeki bu açık kapıyı kapatmaya karar verir. Öte yandan Dedektif Jung Tae Eul ise şeytan karşısında Kore'deki vatandaşların ve sevdiklerinin canını korumak için işe koyulur.


Başrollerinde Jo Jung Suk, Jung Kyung Ho, Yoo Yeon Seok & Kim Dae Myung'u izleyeceğimiz tvN draması Wise Doctor Life, Reply serilerini ve son olarak Wise Prision Life'ı yöneten ünlü yönetmen Shin Won Ho ve bu dizilerin senaristi Lee Woo Jung'un yeni projesi.

Hastanede çalışan doktor, hemşire ve hasta hikayelerini konu alan dizi, her Cuma yayınlanacak ve 10'ar bölümlük 3 sezondan oluşacak. Bu senenin sonuna doğru ekranlarda olması planlanıyor.


Ünlü senarist No Hee Kyung’un (That Winter, The Wind Blows, It’s Okay, That’s Love, Dear My Friends, Live) yeni draması Here için hazırlıklar başlamış. 

Başrollerde ise adeta şampiyonlar ligi niteliğinde bir kadro var: Lee Byung Hun, Bae Sung Woo, Nam Joo Hyuk, Shin Min Ah & Han Ji Min. Dizi sivil toplum örgütünde gönüllü çalışanları konu ediniyor. 2020 yılında ekranlarda olması planlanıyor.


JTBC draması If the Weather Is Good, I’ll Find You'nun başrollerinde ise Park Min Young & Seo Kang Joon ikilisini izleyeceğiz.

Konusu: Romandan uyarlanacak olan dizi,15 yaşında başına gelen bir olay sonrasında insanlara güvenini yitiren bir resim öğretmeni kadının başı okulda öğrencisiyle belaya girer ve kadın işinden istifa etmek zorunda kalır. Sonrasında ise halasının yanına kırsala taşınıp kitapçı dükkanı olan bir adamın yanında işe başlayınca aşkı ve güveni bulur.

Şubat 2020'de.



Aynı isimli webtoon uyarlaması JTBC draması Itaewon Class'ın başrollerinde Park Seo Joon, Kim Da Mi & Yoo Jae Myung'u izleyeceğiz.

Konusu: Lisenin ilk günü Park Sae-Ro-Yi (Park Seo Joon) sınıf arkadaşına zorbalık yapan okulun zengin züppesi Jang Geun-Won'u yumruklar. Kaderin cilvesine bakın ki yumrukladığı çocuğun babası (Yoo Jae Myung), Park Sae-Ro-Yi'nin (Park Seo Joon) babasının çalıştığı restoran zincirlerinin sahibidir. Park Sae-Ro-Yi (Park Seo Joon) Jang Geun-Won'dan özür dilemeyince okuldan atılır. Sonrasında ise babası hem işinden kovulur hem de Jang Geun-Won'un ayarladığı bir tuzakla motosiklet kazasında öldürülür. Bunun üzerine gözünü kan bürüyen Park Sae-Ro-Yi (Park Seo Joon), Jang Geun-Won'u ölümüne döver ve hapis cezasına çarptırılır. Hapishaneden çıkınca intikam yemini ederek Jang Geun-Won'u ve babasının sonunu getirmek için Itaewon'da restoran açarak hasmının restoran zincirleriyle amansız bir rekabete girişir. 

Yönetmen Kim Sung Yoon(Moonlight Drawn By Clouds). Senarist webtoonu yazan aynı kişi: Jo Gwang-Jin. Sene sonunda.

Ankette aynı anda 2 seçeneğe oy verebilirsiniz!





  • Share:

0 yorum